Szomália

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Szomália

Szomáliában eladó ingatlan

Szomália Afrika szarvában található kelet-afrikai állam. Djibouti-tól északra hatol, Etiópia nyugatra és Kenya délnyugatra.

A főváros Mogadishu.

A szomáliai ingatlanpiac helyzete 1991 óta nem könnyű az ország polgárháborúinak köszönhetően, de ennek ellenére a szomáliai gazdaság egyik növekvő ágazata.

Ha a Szomáliában eladó ingatlanot keres, az ingatlanfejlesztés iránti kereslet kulcsfontosságú tényezői közé tartozik a kedvező környezetet teremtő politikai stabilitás, és ennek következtében külföldieket vásárolnak, hogy megvásárolják az ingatlanokat Szomáliában.

A lakóingatlanok, lakások és egyéb helyiségek építésének növekedése miatt az ágazatban számos befektetési lehetőség van.

Azoknak a hajlandóknak vásárolni ingatlant, amelyek eladásra szánták Szomáliában, a béke visszatérése és a szövetségi kormány megalakítása stabilitást hozott a gazdaságban, ami azt jelenti, hogy a terület biztonságos a hosszú távú befektetések számára. A kormányzat olyan infrastruktúrába fektet be, mint az utak, a vasutak, a kikötők és a kommunikációs útvonalak.

A legérdekesebb városok az ingatlanpiac és a szomáli ingatlanok száma szempontjából a Berbera, a Mogadishu és a Bosaso.

Berbera városa szorosan kapcsolódik a kereskedelmi múltjához, és a város még mindig az afrikai szarv fő kikötőjeként ismert.

Mogadishu a főváros, számos lehetőséget kínál ingatlanok eladására Szomáliában, de a helyzet még nem könnyű, és az ajánlat nem túl széles.

 A Bosaso nagyon élénk város, mintegy 700 000 lakossal rendelkezik, és folyamatosan növekszik.

Új iskolákat és infrastruktúrát építettek, Dubai pedig több millió dollárt fektetett be a helyi repülőtérbe.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB